9 Nisan 2023 Pazar

bu hafta 09.04.2023

 Selam herkese bu haftanın yazısıyla geldim.


Bu hafta tek bir kitap bitirdim.Elflerin Kanı Witcher serisinin üçüncü kitabı seriyi okumaya tam gaz devam ediyorum.Bu kitabı çok merak ediyordum çünkü içinde beni heyecanlandıran bir karakter vardı oyundaki Triss karakteri kızıl saçlı güzel büyücü kısa bir süre uğrayıp geçti hikayeye ama olsun. Ciri karakteri de beni heyecanlandırıyor ilerleyen kitaplarda çok güzel bir gelişim okuyacak gibiyiz.

Aslında witcher serisi bir yolculuk hikayesi oyunu nasıl ki açık dünya kitap serisi kitap serisi de  öyle yolda karşılaştığımız olaylar da ona göre yolumuzu hikayemizi belirliyor.Çok ağır bir fantastik değil o yüzden hikaye akıp gidiyor diyebilirim.

Bu kitabı bitireli bir kaç gün oluyor ve şuan yeni bir kitaba başlamadım başlayamadım daha doğrusu ne okuyacağıma bir türlü karar veremiyorum :) 


Bu hafta bir kitap alışverişi yaptım.Yeni yıldan beri kitap almıyordum.Canım istemiyordu elimde okunacak çok fazla kitabımın olmasından dolayı peki bu alışverişi niye yaptım :) Amazon cezbetti şöyleki amazon bahar indirimleri başladı seçili kitaplarda da 300 tl üzeri yüzde 20 indirim veriyor ek olarak bir de kuponum vardı ve iletişim epostalarını açarsam 40 tl gibi kupon da kazandım derken güzel bir tutarda indirimim oldu ben de baktım seçili kitaplarda istediklerim var attım sepete.Birde bu hafta kidega da çok iyi indirimler vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum kitap almadım oradan ama çizgi roman aldım daha temin edilme aşamasındalar bakalım.


Ve son olarak Rick and Morty'inin 6.sezonunu izledim. 5.sezonda yer yer sıkıldığımı hatırlıyorum ama bu sezon daha başarılı buldum.Bir çırpıda bitti o yüzden de.

6 yorum:

  1. Bu seriyi çok görüyorum ama her kitabı alamıyoruz artık fiyatlardan. :) Bu tarz fantastik kitapları seviyorum.
    İndirimler iyi denk gelmiş. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle gerçekten fiyatlar aldı başını gidiyor pegasus pahalıydı ucuz kalıcak yakında.
      fantastik okumak güzel oluyor ben de seviyorum :)

      Sil
  2. Kitap okumaya teşvik eden bir blog, çok beğendim. Takipçiniz oldum. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. Jane Eyre gören ben yaşlı gözlerle okudum yazıyı... ^^ sizi yeni buldum, çok da güzelmiş sayfanız, bundan sonra daha çok gelmek nasip olur umarım.

    Sevgiler =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize sevindim çok teşekkür ederim :) Şu sıralar biraz kendi kabuğumda takılıyorum ama döneceğim mutlaka bloguma sevgiler ^^

      Sil