7 Kasım 2020 Cumartesi

İdefix Kitap Alışverişim

Uzun zamandır kitap alışverişi yapmıyordum.Geçenlerde aldığım iki çizgi roman kitabı hariç.Bu alışverişi yapmamdaki en büyük sebep de Harry Potter Ateş Kadehi'nin resimli baskısının çıkması.Alışverişi ilk başta kitap sepetinden yapacaktım eski adıyla okuoku en uygun oradaydı sonra kayıp rıhtım forumunda gezinirken idefix indirim kodları buldum ve almak istediğim bir çok kitapta idefixde indirimdeydi ben de oraya geçtim.

Resimli baskı harici araya başka kitaplarda sıkıştırmak istedim.Özellikle ince kitaplar şuan okunacak çok fazla kitabım olduğundan aralara katarım diye düşündüm.


Ortaya karışık bir alışveriş oldu birazcık şunu alıyım şunu da sepete ekleyim şunu da okurum diye attım sepete ki  Dostoyevski'den iki kitap almışım farkında değilim :) 

Her ne kadar hobilerime eskisi kadar vakit ayıramıyor olsam da en kısa zamanda hepsini okumak istiyorum bu yıl olmasa bile önümüzdeki yıl hepsini okumak niyetim.Bir sonraki yazıda görüşmek üzere hoşçakalın**



11 yorum:

  1. Kirke’yi biraz sıkılarak okumuştum. Umarım keyif alırsınız. İyi okumalar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçenlerde okumuştum yorumunu bu kitabı seveni de var sevmeyeni bakalım ben sevecek miyim.Teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Kitap alışverişi; çok severim :) Keyifle oku hepsini :) Neşeli sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok severim çok teşekkür ederim neşe ve sevgilerimle :)

      Sil
  3. Çok güzel kitaplar altıncı koğuş kitabını çok güzel bulmuştum. Umarım sende beğenirsin. Keyifli okumalar ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsi için ayrı ayrı heyecanlıyım bakalım,çok teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Çok güzel bir alışveriş olmuş. Yarısını okudum, güzel kitaplar. Uçurtmayı vurmasınlar kitabını da merak ediyorum. Güle güle oku!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel ve karlı bir alışveriş oldu.Uçurmayı Vurmasınlar filmini izlemiştim yıllar yıllar önce sevdiğim bir filmdir şimdi de kitabını aldım bakalım o nasıl.Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  5. İdefix bu aralar güzel bir kampanya mı yaptı? Biraz önce Öneri Makinesi'nin İdefix alışveriş yazısını okudum. Benim hiç tercih ettiğim bir site değil ama fiyatları uygunsa bakabilirim.

    Harry Potter'ı almakla iyi etmişsin. Sanırım diğer kitaplarının resimli baskısı piyasada bulunmuyor, ikinci elleri de çok pahalı satılıyor. Böyle kitapları erken almakta fayda var.

    On aydır kitap almıyordum ama bu ay iki alışveriş yaptım. Kitaplar elime geçtiğinde bloguma yazacağım.

    Hepsini iyi günlerde okursun umarım :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında kampanya yapmadı yani bariz kampanya değildi ama 30 tllik kupon bulunca değerlendirdim kampanya gibi oldu.Nette idefix kuponları oluyor onlara bak derim.Ben de pek sevmiyorum aslında kitapları bazen hasarlı oluyor tıkış tıkış yapıyorlar koliye ama bu sefer hasarsız geldi.

      Sihir Tarihi'ni iki kere kaçırınca bu sefer Harry Potter kitabını hiç bekletmeden aldım.Ben de uzun zamandır kitap alışverişi yapmıyordum iyi geldi senin yazını da merakla bekliyorum teşekkür ederim :)

      Sil
  6. Ben de şuan Beyaz Geceler'i okuyorum güzel gidiyor şuan için.Teşekkür ederim sana da keyifli okumalar dilerim :)

    YanıtlaSil