13 Kasım 2022 Pazar

Bir Kaç Kitap Alışverişi


Selam herkese son zamanlarda yaptığım kitap alışverişleriyle geldim.Kasım ayında bir çok yerde indirim var amazonda da gülümseten kasım indirimleri var geçen sene kahkaha attırandı bu sene gülümseten :) Ben aslında bu ay kitap pek almayacaktım önceliğim başka şeylerdi onları da aldım baktım param daha var bir kaç kitap alıyım almama nedenim bir de geçen kitapları saydım gerçekten okunacak çok kitabım varmış.Almak istediğim çok fazla kitap var hangimizin yok ki ben de önceliğimi okumak istediklerime verdim.

Geçtiğimiz günlerde asimovdan sonsuzluğun sonunu okumuştum vakıf serisini okuyacaktım sonra vazgeçtim yazılış sırasına göre okumak istedim.Bu sitede var bakmak isterseniz tık tık.İlk iki kitabı da uygundu aldım 35 tl filandı.Yine geçtiğimiz günlerde başladığım güneyli vampir serisinin üçüncü kitabı 26 tl filandı onu aldım yanlarına filan bir kaç şey almıştım yüzde 5 indirim uygulandı ek olarak. Dördüncü kitapta indirimde olsaydı onu da alıcaktım diğer kitapları indirimde ama belki ay sonu alırım ileride zam olmasın diye.

Sonra idefixten bir alışveriş yaptım sepete yüzde 7 indirim vardı ve indirim kodu vardı,bir de yeni çıkan asterikslerde bir tek orada uygun fiyattı.Asterikslerin yayın haklarını alfa aldı son üçünü bastı sonra başa dönüp geri basacak takipteyim zamanında alamamıştım.Yüzde 7 indirim 150 tlye OZURIDE(20tl indirim) indirim kodu da 200 tlye vardı.Ne alsam diye dolanırken uzun zamandır beklediğim demir adamın üçüncü sayısının yeni baskısını gördüm onu aldım.İdefixte çizgi roman çeşitliliği olması da güzel oluyor çizgi roman siteleri hem pahalı hemde ücretsiz kargo sınırı çok yüksek.Sonra kargo geldi açtım çizgi roman diğer sayılarına göre kalın ama böyle hafif içine bi baktım normal kağıt malum kağıt zamları kuşe kağıt bulma zorluğu bu kağıda yöneldiler demekki.Kuşe kağıt okurken biraz parlıyor ve ağır oluyor ama bu tip çizgi romanlarda güzel oluyordu parlak parlak.Asteriks Cedric çizgi romanlarında çok aramam onlar kağıtta güzel ama bu serilerde canlı renkler güzeldi.

Nereye Gidiyoruz Baba bu yazarı merak ediyorum kitapları ince ama pahalılar en uygunda bu sitedeydi bunu tercih ettim.İçine baktım sayfa sayfa yazılar roman ya da öykü değil gibi bakalım artık okuyunca öğreneceğim.

Dr. Jekyll ve Bay Hyde'i koridor yayınlarından tercih ettim kapağı ve cildi hoşuma gittiği için.


Son olarak hepsi buradadan bu kitabı aldım.Normalde hepsi buradadan pek kitap almam direk poşete koyup gönderiyorlar ve hasar görebiliyor kitaplar bunda satıcı kitap 365 ti epsilonun kendi satıcısı ve yorumlarda iyiydi aynı zamanda amazonda da aynı fiyattı ben burayı tercih ettim.50 tlye aldım kargo bedava büyük ciltli güzel bir kitap içinde illüstrasyonlarda var belki ileride okurum şuan için koleksiyon için aldım.

Ay daha bitmedi amazonda da indirimler kasım boyunca sürecek ve gün gün başka şeyleri indirime koyabiliyor belki bir kaç şey daha alırım bakalım.Herkese kitaplı günler **

12 yorum:

  1. İyi günlerde oku, güzel kitaplar. Bu ay hep indirim kovalıyoruz. 😃 Fırsatım olursa ay sonuna kadar Amazon'dan yine alışveriş yapmak istiyorum. Bazı kitaplar uygun fiyatlarda şu an. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hangi kitap indirimde alsam mı ama okunacak çok var almasam mı, aman alıyım bir iki taneden bir şey olmaz diye diye kafam döndü :) teşekkürler

      Sil
  2. Amazon indirimleri ocağıma incir ağacı dikti. :D Vakıf serisinde gözüm var bir de son ktiap bana göz kırptı sanki, hay allah iflas edeceğim. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şunu da alıyım şu da iyiymiş şu göz kırpttı derken sepetler dolup taşıyor :D

      Sil
  3. Yaa ''geçen sene kahkaha attırandı bu sene güldüren'' kısmına bayıldım :D Ben umudu kestim artık, kahkaha atmak istemediğimden girmiyordum hiçbir siteye. Bu yazı da direnişime mâni olamayacak, yani olmamalı :D Kütüphaneler tutun benii...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de güya almayacaktım kitap sonra azıcık ucundan bir şeyler alıverdim :) ve çok doğru en güzel sitelere bakmamak yoksa bir anda sepet oluyor bir anda :D

      Sil
  4. Ben kitap almama konusunda şaşırtıcı derecede kararlıyım. Dediğin gibi önce elimdekileri biraz azaltmak istiyorum. Bu sene 70 civarında kitap okudum ama elimde okunmayı bekleyen kitaplar geçen seneye göre daha fazla. Buradan ne kadar çok kitap aldığım anlaşılabilir :-)

    Geçen ay katıldığım kitap etkinliklerinin listeleri için birkaç kitap aldım. Onların dışında uzun bir süre evden okuyacağım.

    Asimov'u hiç okumadım ama yakın zamanda okuduğum bir kitapta ondan ve düşüncelerinden bahsediyordu. İlgimi çekti. Kitap alacağım zaman ondan da birkaç tane alıp denemek istiyorum.

    Keyifli okumalar :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen aylarca almayıp sonra bam bam diye alışveriş yapıyorsun :D ben de elimdeki verilere bakıyorum bu sene çok fazla kitap almamışım aslında çizgi romanlar hariç onları saymıyorum sonra okuduklarım da var ikisi bir birini tamamlamış kitaplık yine azalmamış :))
      ben de asimovun ithaki bilimkurgudan çıkan ben robotu okudum ilk olarak çok iyiydi onu tavsiye edebilirim ben çok beğenmiştim.Teşekkürler :)

      Sil
  5. Hepsi çok güzel görünüyor, keyifle okursun umarım. :)
    İndirimler insanı cezbediyor, ben de amazonun indirimlerine dayanamayıp sipariş verdim. Gelmelerini bekliyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim sana da şimdiden keyifli okumalar dilerim :)

      Sil
  6. kapakları beni aşırı cezbetti merak ettim analizi gelir mi acaba ? ona göre okuyabiliriim :))

    YanıtlaSil
  7. okudukça yorumlarını girmeyi düşünüyorum yorum için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil