9 Mayıs 2021 Pazar

Sessiz İntikam -Laura London

Yayınevi: Aspendos Yayınları
Türü: Historical,Tarihi Aşk Romantik
Sayfa Sayısı: 384
Baskı Yılı: 2015
Puanım: 4/5

 En son Bridgerton serisini uzunca bir süre okumuş bitirmiştim başka da historical okumamıştım kitaplıkta bu kitap gözüme çarptı kapağı çok güzel değil mi kasımpatılar ah çok severim özellikle bu beyaz rengine bayılırım bir de mor uçları çok harika ya.Kapaktaki kadının kıyafeti şapkası her şeyiyle çok güzel bence.

Kitabın kapağına ne kadar beğendiğimi anlatabildiysem içeriğine geçebilirim.Kitabın konusunu arka kapaktan alıntılıyorum.Leydi Jessica Stanton altı gün içinde yirmi beş yaşına girip kendisini, İngiltere'nin en zengin kadınlarından biri hâline getirecek kadar yüklü bir mirasın sahibi olacaktı. Bu gerçekleştiğinde de üvey kardeşi Colin, özgürlüğüyle birlikte tüm her şeyine el koymak için Jessica'ya saldıracaktı. Tek bir çözüm vardı: kendisine Colin'in karşısında durabilecek kadar güçlü bir eş bulmak. Fakat onu koruyabilecek birisini bulabilse bile, hangi adam sırrını öğrendikten sonra onunla evlenirdi ki?

Kitabımızın teması anlaşmalı evlilik üzerine kurulmuş ilişkinin daha sonra gerçek aşka dönüşmesi.Ben kitabı sevdim güzel farklı bir konusu var yer yer eğlenceli yer yer aksiyon vardı yazar uzatmamış kısa sürede güzel şeylere bağladı.Kafa dağıtmalık araya katmalık güzel bir romantikti diyebilirim.

2 yorum:

  1. Kitabın kapağı bence de çok güzel. Keşke historicallarda aşırı erotik fotoğraflar yerine bu tarz kapaklar tercih etseler de dışarıda okumaktan çekinmesek :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. adları da aynı şekilde bazı adlar da çok fena oluyor :)

      Sil