15 Eylül 2024 Pazar

sonbahar geldi

 Minik bir aradan sonra tekrar hellooo! Sonbahar gelince bloguma yazı yazmak istedim bir anda ve işte buradayım.Sonbahar gelmiş gibiydi yağmurlar yağıyordu çok güzel yine ısındı havalar ama haftaya dereceler biraz daha düşüyor mutluyum.

Yazmadığım zamanlarda hayatımda bir değişiklik olmadı okudum izledim klasik şeyler.Sene başından beri aslında geçen seneden beri kitap alma kitaplıktan okuma etkinliğim var onun gidişatı hakkında da blogumda yazı bulunsun istedim.Bu sene ne kadar ilerleyebildim.Bence fena ilerlemedim.Bir kaç kitap hariç kitaplığımdan okudum hep.O bir kaç dediklerimde stroytelden dinlediklerim.Kitaplığımda olanları dinlediklerim de oldu onlar harici de.Bu sene hedefim 70 di o civarda okumadığım kitap vardı. Kitaplığımda sadece o kadar okunmamış yok var ama onlar şuan için liste dışı.Ve şuan itibariyle 47 kitap okumuşum şuanda da 48.yi okuyorum.Geriye okunacak listemden 27 kitap var.Bu sayı bazen çoğalabiliyor.Bakalım sene sonuna kadar bunları okuyabilecek miyim.Kalın olanlar da var ince olanlar da. Umudum niyetim hedefim o.

Bu süre zarfında da kitap alışverişini minimumda tuttum canım kitap da almak istemedi zaten. Kitaplığımda okunacaklar olunca bana biraz gereksiz yük gibi geldi alışveriş yapmak.Sene başında bir üç kitap aldım witcherın son iki kitabını bir de bu ay yaptım bir kaç alışveriş.Bir kaç historical ve romantik komedi kitabı aldım onları nasıl olsa okurum kenara ayırdım.Assassin's Creed oyununu çok severim özellikle Ezio karakterinin oyunlarını ilk oynadığım için sanırım hepsiburada da dört al 199 tl ödeden onun iki kitabını aldım bir de.Kampanyayı sağlamak için de yanına iki çizgi roman aldım.

Bu kitaplıktan okuma süresinde bir çok okuduğum kitabı da elden çıkardım okudukça liste azaldıkça ben rahatladım sattıkça kitaplığım :) Okurum diye aldığım ya da o an okumak isteyip almışım aradan iki sene geçmiş o anki heyecan gitmiş kitaplığımda okundudan çok okumadıklarımın olması ben de alma oku olayına itti.Kitap alışverişlerinden soğumamı sağladı.Az kitap kaldı aslında 28 ama yeni yıla kadar bitiremem ben bu sayıyı, bitirsem süper olucak aslında ama ayda 7 kitap okumam lazım ve o biraz zor gibi :) olsun devam kee !!!!