29 Ağustos 2016 Pazartesi

Gelin - Jullie Garwood (Lairds' Fiancées #1) | Kitap Yorumu

 

Kralın emrine karşı gelmek olanaksızdı ve İskoçya'nın en güçlü toprak sahibi Alec Kincaid, İngiliz bir gelinle evlenmek zorunda kalmıştı. Baron Jamison'un en küçük kızı Jamie, Alec'in seçtiği gelindi.Alec'in ilk dikkatini çeken Jamie'nin menekşe rengi gözleri ve öfke dolu cüretkar bakışları olmuştu. Bu kadın, korkusuz savaşçının adeta ruhuna dokunuyor, şehvetiyle onun bedenini kavuruyordu. Jamie her şeye rağmen duygularına söz geçirip ona teslim olacak mıydı? Yoksa zaten teslimiyetleri katışıksız, ihtirasları yatışmış mıydı?>Kralın emrine karşı gelmek olanaksızdı ve İskoçya'nın en güçlü toprak sahibi Alec Kincaid, İngiliz bir gelinle evlenmek zorunda kalmıştı. Baron Jamison'un en küçük kızı Jamie, Alec'in seçtiği gelindi.Alec'in ilk dikkatini çeken Jamie'nin menekşe rengi gözleri ve öfke dolu cüretkar bakışları olmuştu. Bu kadın, korkusuz savaşçının adeta ruhuna dokunuyor, şehvetiyle onun bedenini kavuruyordu. Jamie her şeye rağmen duygularına söz geçirip ona teslim olacak mıydı? Yoksa zaten teslimiyetleri katışıksız, ihtirasları yatışmış mıydı?

Baron Jamison krala olan borcunu ödeyemeyince kral iki tane kızının İskoçyalı Baronlarla evlenmesini istemektedir.Baron Jamison'nun biri üvey dört kızı vardır,adamın amacı Jamie'yi kendine saklayıp yani evdeki işlerde yardımcı olsun diye onu damat adaylarından saklamayı düşünmektedir ama kahyanın planı işleri bozuyor.Kahya Gaga ise Jamie'nin köle hayatından kurtulup evlenmesini istemektedir.Jamie ise olaylardan habersiz diğer kardeşlerini sakinleştirmeye çalışır çünkü damat adaylarından Alec hakkında kötü,acımasız dedikodular vardır.Halbuki Alec ile evlenecek olan Jamie'dir.

Kitabımızın konusu böyleydi.Julia Garwood'un okuduğum ilk kitabı ve son olucağını da sanmıyorum.Akıcı bir dili vardı ben genelde tarihi aşk romanı sevdiğim için okurken zorlanmadım ve sonununda mutlu son tarzı bir şey olacağını bilsem bile merak ederek okudum.Olaylar nasıl gelişecek diye puntoları küçük olmasına rağmen merak ettim zorladım bir günde bitirdim.Kısacası kitabı beğendim ondan eleştirecek pek bir şey bulamıyorum.

Tarihi aşk romanı sevenlere tavsiye ederim.
Puanım 5/5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder