27 Kasım 2017 Pazartesi

Gül ve Avcı - Asude


Evelyn Rosa Drummond, en değerli varlığı olan kalbini bu tehlikeli adama sunduğunda onun aşkına erişebileceğine inanmıştı. Oysa tüm varlığını emanet ettiği Harewood Dükü Julian Benedict Wharton tarafından bir fahişe olarak görülmek gibi korkunç bir yanılgının kurbanı olmuştu.
Ve talih, karşısına dayanılmaz bir intikam fırsatı çıkardı. Herkesin çekindiği bu tehditkâr ve gizemli adama yapılan cinayet suçlamasını ispatlayacaktı. Oysa Julian’ın en yakınına kadar sızmayı başardığında, kalbinin müthiş bir sınanmaya tabi tutulacağından habersizdi. 

Bu kitap takasla elime geçmişti daha Pabucumun Ajanı'nı okumadan önce.Yoksa ne zaman alır ya da diğerini okumamın üstünden kısa bir süre geçmişken okumazdım.Malum kitaplığımda bir an önce okuyup ayıklamam gereken kitaplar var bu da onlardan biri.Korktuğum gibi olmadı Gül ve Avcı.Historical tarzında bir roman kendisi.

Başlangıç kısmı biraz saçma başlıyor bence adamı bir kaç kere daha görüp öyle aşık olmasını isterdim.Adamı gördü beğendi ve kendisini yatağında buldu.Ara gereksiz yerleri uzatacağına yazar bu kısmı biraz daha doldurabilirdi.Hemen olayları başlatmak istedi sanırım.Evet yazar biraz uzatmış bu durumu sevmedim.Historical romanlarda 300 350 sayfası ideal bence.Çünkü zaten kitabın sonu belli olan bir tür uzatmak yersiz.Birde dikkatimi çeken bir şey var yazar lanet ve lanet olası kelimelerine takmış durumda diğer kitabında da sık sık geçiyordu burada da öyle.İlgi çekici bir konusu var ve adının da anlamı kitapta geçiyor onu özellikle yazmadım spoiler olmasın diye okuyacak olanlar için.

Puanım 3/5

7 yorum:

  1. asude okumuştum iyi zaman geçirtiyo hafif işte diy mi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha önce Pabucumun Ajanı'nı okuyup karakterlere kafa atasım gelmişti ama bu daha iyiydi :)

      Sil
  2. heeey iki insta hesabını da yeni keşfettim yaaa ikisi de hoş kiii :)

    YanıtlaSil
  3. Pabucumun ajanına göre daha iyiydi oradaki karakterler daha sinir bozucuydu bundakiler daha naif uysal denebilir.Ve diğer tarihi aşklara göre daha fazla aksiyon vardı kütüphanede filan denk gelirsen deneyebilirsin :)

    YanıtlaSil
  4. Kitabın kapağı çok hoş ama yorumundan sonra kitap için aynı şeyi düşünemeyeceğim. Dediğine aynen katılıyorum. Bu tür için 300-350 sayfa ideal. Fazlası sıkıcı oluyor.

    Bir yazarın bir kelimeye takılması insanı o kadar rahatsız ediyor ki. Son okuduğum kitaplardan birinde yazar "ki" bağlacına takmış. Bir sayfada on defa "ki" okuyunca rahatsızlığımı ifade ederken bile "ki" kullanmaya başladım :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fazla aksiyon koyup uzatmayaymış iyiymiş :) Ne güzel yazmışsın ya tekerleme gibi olmuş :)

      Sil