3 Ekim 2018 Çarşamba

O Yaz - Lisa Kleypas (Wallflowers #1)

Süs Bitkileri Serisi #1
Türü:Tarihi Aşk,Romantik
Sayfa Sayısı:320

Arka Kapak Yazısı:Londra sosyetesine giren dört genç kızın ortak bir amacı vardır: Tüm kadınsı yönlerini ve çekiciliklerini kullanarak kendilerine birer koca bulmak.
Annabelle Peyton ise ailesini felaketten kurtarmanın tek yolunun, soylu bir genç adamın kendisine evlenme teklif etmesini sağlamak olduğunu düşünmektedir. Bunun için güzelliğini ve zekasını sonuna kadar kullanmakta kararlıdır. Ancak Annabelle’in en büyük hayranı, zengin ve güçlü Simon Hunt genç kızın aklını çelmekte ve onun duygularına karşı koymasını güçleştirmektedir.
Arkadaşları, Annabelle’i Simon’dan uzakta tutmak için uğraşırlar ve ona uygun gerçek bir beyefendi bulmaya çalışırlarken, bir yaz gecesi her şey değişir. Annabelle, aşkın en tehlikeli oyun olduğunu keşfeder.

Yorumum:Çok sevilen tarihi aşk romanı yazarıyla sonunda bende tanıştım.Son balosuna katılan Annabelle kendisini dansa davet ettirecek bir Lord,Dük bulamamıştır.Ve ailecek zor durumdadırlar zengin biriyle evlenip hem kendi hemde ailesinin hayatını kurtarmak istemektedir ama bu hiç de kolay olmayacaktır.Yaşı diğer kızlara göre biraz fazladır ve hep evli erkekler ona metres olarak yanaşmaktadır.

Yine her zamanki gibi duvarın dibinde süs bitkisi gibi beklerken kendi gibi olan kızlarla tanışır.Onların durumları Annabelle kadar kötü olmasa da onlar da evlenecek aday bulamamaktan yakınırlar ve bu ortak nokta onları bir araya getirir.Kendilerince plan yaparlar eğlenirler.Bence kitabı güzel eğlenceli yapan da bu kız grubu özellikle iki kız kardeş başka yerden gelmişlerdir ve Londra sosyetesinin tutumlu davranışlarını benimseyememişlerdir kafalarına estikleri gibi davranırlar zaman zaman.

Ve Simon iki senedir Annabelle'nin peşindedir ama sürekli reddedilir.Çünkü salak adam kızı istiyor ama metresi olarak evlenmek aklına gelmiyor burası biraz saçma işte sen iki sene boyunca kızın peşinde koş ama her gördüğünde gel benim metresim ol de.Sonunda doğru yolu buluyor da işte buluncaya kadar insanı sinir ediyor.

Puanım 4/5

2 yorum:

  1. hımmm olabileeer :) bu türden okumak istiyom artıkın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deeptone,
      bu yazardan okumadın sanırım görmedim yazılarında bu yazarı da denemelisin :)

      Sil